nmake error: LinkFrameset.bat not found.

Topics: Developer Forum, Project Management Forum
May 16, 2010 at 1:54 AM

1. Change Set: 66012
error: c:\dev\slk\slk\LinkFrameset.bat not found.

2. Change Set:
65861
65859
65858
65853
error: could not find file. The error message like this:

makecab /F Cab.ddf
Cabinet Maker - Lossless Data Compression Tool
Parsing directives (Cab.ddf: 1 lines)
Cab.ddf(17): ERROR: Could not find file: ..\..\App\Frameset\Bottom.htm
Cab.ddf(23): ERROR: Could not find file: ..\..\App\Frameset\Include\FramesetMgr.js
Cab.ddf(24): ERROR: Could not find file: ..\..\App\Frameset\Include\Nav.js
Cab.ddf(25): ERROR: Could not find file: ..\..\App\Frameset\Include\Toc.js
Cab.ddf(26): ERROR: Could not find file: ..\..\App\Frameset\Include\parser.js
Cab.ddf(27): ERROR: Could not find file: ..\..\App\Frameset\Include\Parser1p2.js
Cab.ddf(28): ERROR: Could not find file: ..\..\App\Frameset\Include\Rte1p2Api.js
Cab.ddf(29): ERROR: Could not find file: ..\..\App\Frameset\Include\Rte2004Api.js
........................
........................

How can i do?

May 29, 2010 at 2:19 AM

No answer? waiting......

Jun 9, 2010 at 5:16 PM

I'm getting a 'linkframeset' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

any thoughts?

 

 

Jun 9, 2010 at 5:23 PM

This file is in the old packege. but I find it very strange that this file is missed in recent packege and could not be compled success by "NMAKE" command.

Jun 9, 2010 at 5:28 PM

copied linkframeset.bat from an older build to C:\dev\slk\slk and reran nmake, worked this time, but now I have anothe rerror it can not find configure.aspx, downloadsettings.aspx, etc, etc,,etc.etc. going with have to modify the linkframeset location, or where its pointing to..

 

 

Coordinator
Jun 16, 2010 at 12:23 AM

Try using msbuild instead of nmake.

I'm in the process of converting from nmake to msbuild.

Richard

SLK Coordinator

http://blog.salamandersoft.co.uk

Jun 16, 2010 at 1:19 AM

I have try to use MSBUILD instead of nmake, but also get error....