SLKStore

Topics: Developer Forum
Jul 23, 2009 at 12:23 PM
Edited Jul 23, 2009 at 2:53 PM

Hello everyone.

I'm having a problem when trying to get an slkstore in a console aplication.

I'm using the code provided in the documentation to get the access to the slkstore. However i'm getting an Microsoft.SharePointLearningKit.SlkNotConfiguredException

I've checked and rechecked the code, and i can't seem to find anything wrong. So, i was wondering, if i'm lacking any configuration or fix.

 

I've installed SLK 1.3.1. This was not an upgrade.

I've checked slkadm -o enummappings, and the databases to check if the tables are being populated. The site settings are ok.

I have now upgraded for SLK 1.3.2. However the error remains.

I have also checked the slkadm -o getsiteconfiguration. This command also finds the SLK Configuration for the site.

Any help?

Thanks in advance,

Rafael

Jul 27, 2009 at 6:31 PM

I solved it.

Thanks anyway,

Coordinator
Aug 4, 2009 at 2:27 AM

What was the solution.

Thanks,

Richard

SLK Co-ordinator

http://blog.salamandersoft.co.uk

Aug 4, 2009 at 1:20 PM

Hello there.

The problem was in the libraries versions. I installed the 1.3.1, and the libraries i was referencing in my project were 1.3.2.

Even after i upgraded for 1.3.2 the libraries installed in the gac on the slk server, remained 1.3.1. I don't know where i got the 1.3.2 library versions.

 

I've seen this problem a few times in the forum and neither of them got an answer, so it maybe this is a recurrent problem.

Thanks.